Produkcija

Izvori

 

 

Hатпревар „Млади библиотекари“

Извршниот одбор на БЗМ ве известува дека Републичкиот натпревар „Млади библиотекари“ ќе се одржи на 21 мај 2024 година во 12.00 часот, а домаќин на овој настан е Библиотеката ,,Тане Георгиевски" - Куманово.
Ве молиме, записниците од одржаните Општински натпревари да ги доставите најдоцна до 10 мај 2024 година на Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.